Bestel je lenzen online Bestel je lenzen online

Brillenglazen

Voor brillenglazen en monturen doen wij al jarenlang beroep op Rodenstock, al meer dan 135 jaar toonaangevende fabrikant en innovator op optisch gebied. Ons doel: u zo comfortabel en natuurlijk mogelijk laten zien door een stijlvolle bril.

Rodenstock brillenglazen uw kwaliteitsgarantie

Bij Rodenstock vindt u gegarandeerd een brillenglas dat aan al uw wensen voldoet. Of u nu nood hebt aan een sportbril, leesbril, kinderbril, zonnebril, beeldschermbril of multifocaalbril. Rodenstock is steeds op zoek naar innovatie en revolutionaire technologie├źn voor het afleveren van hoogwaardige brillenglazen.

U kan vertrouwen op kwaliteit, traditie en vakmanschap, nauwkeurig slijpen, zuivere materialen en innovatieve coatings.

Wij helpen u het brillenglas te kiezen dat perfect past bij uw behoeften en voorkeuren. Aan de hand van enkele vragen en tests bepalen we welk brillenglas u een optimaal zicht bezorgt. Doe zelf de voorbereidende test van Rodenstock en bespreek het resultaat met ons.

 

Pasvorm, draagcomfort en design

Een goede bril is een bril speciaal ontwikkeld voor u. Een Rodenstock brilmontuur wordt niet alleen aan uw ogen aangepast, maar ook aan de vorm van uw gezicht en hoofd. 

Rodenstock streeft ernaar brillen te vervaardigen met extreem draagcomfort. Voor de veeleisende brildrager heeft Rodenstock gegarandeerd een bril: persoonlijke maatwerk, perfect design en hoogwaardige materialen. Ontdek de kenmerken van een goede bril.

De Rodenstock brillen bieden een fantastische kijkervaring!

Meer over Rodenstock

 

Rodenstock brillenglazen en monturen volledig op uw maat.

KOM LANGS VOOR ADVIES

Don't call the world dirty because you forgot to clean your glasses