Bestel je lenzen online Bestel je lenzen online

Optometrie

Uw ogen perfect gemeten!
Om eventuele oogafwijkingen tijdig vast te stellen biedt Opticlub een nauwkeurige optometrische screening aan.

Wat is optometrie?

Optometrie, ook wel oogmeetkunde, bepaalt op basis van metingen de gezondheid van de ogen. Dankzij optometrische screenings kunnen gediplomeerde opticiens-optometristen tijdig oogafwijkingen vaststellen. Opticlub werkt hiervoor met de nieuwste technologieën.

Op basis van een nauwkeurig onderzoek geven wij u gericht adies of verwijzen wij u door naar een oogarts. Wanneer blijkt uit het onderzoek dat er verdere medische behandeling nodig is voor de gezondheid van uw ogen, wordt u doorverwezen naar een bevoegd arts.

Bij ons krijgen uw ogen de zorg die ze nodig hebben.

 

Ons team garandeert u

Opticlub heeft zich gespecialiseerd in het meten van uw ogen, zodoende voeren we niet alleen een basis onderzoek uit maar kunnen we nog meer bepalen. We onderzoeken de samenwerkingsproblemen tussen beide ogen (binoculair zien), zorgen voor hulpmiddelen voor slechtzienden of meten speciale contactlenzen aan.

Moet u brillen?

Is uw zicht verzwakt en krijgt u het advies om te brillen? Dan zorgen wij voor op uw ogen afgestemde brilglazen en een design dat bij uw persoonlijkheid past. Laat u inspireren door onze selectie brillen online. Kom brillen passen in onze winkel! Wij helpen u bij de juiste keuze van het optische hulpmiddel voor uw ogen.

Wij helpen u beter zien!

 

Laat naar je ogen kijken. Kom langs voor een optometrische screening.

Kom naar onze winkel

Je hebt kijken
en je hebt
'kijken kijken'