Bestel je lenzen online Bestel je lenzen online

Contactlenzen

Bij Opticlub voeren we graag een oogcontrole uit voor het optimaal voorstellen van de juiste contactlenzen. Ontdek ons ruim aanbod lenzen van verschillende sterktes en op maat.

Shop contactlenzen online

Heeft u reeds contactlenzen gekocht? Laat het ons weten en wij leggen uw nieuw paar opzij. Vergeet niet te vermelden welk type lenzen u nodig heeft.

De juiste contactlenzen

Contactlenzen maken contact met uw ogen, net daarom hecten wij enorm belang aan de verschillende soorten lenzen en werken we enkel met de beste merken zoals Coopervision, Bausch + Lomb, Alcon, Ciba en Johnson & Johnson. Er bestaan lenzen in verschillende vormen, sterktes en voor verschillende doeleinden (bv. bijziendheid).

Wij stemmen uw keuze van de juiste contactlenzen af op basis van uw ogen, behoeften en verlangens: daglenzen, tweewekelijkse of maandlenzen, torische of sferische lenzen, bifocale of multifocale lenzen, enzovoort.

De juiste contactlenzen voelen comfortabel aan vanaf het eerste moment en dat de hele dag lang!

 

Hoe en welke contactlenzen kopen?

In eerste instantie doen we bij Opticlub een oogtest. Zo kunnen we het type contactlens dat uw ogen nodig heeft perfect afstemmen. Vragen uw ogen extra aandacht, dan verwijzen wij u graag door naar een oogarts.

Vervolgens moet u rekening houden met een draag- en vervangingsschema van uw lenzen. Het is ook van groot belang uw contactlenzen goed te verzorgen en schoon te houden. We zorgen uiteraard voor de nodige reinigingsproducten, lenzenvloeistoffen en accessoires

Het is ook belangrijk om regelmatig een nieuwe controle uit te voeren zodat uw lenzen nog steeds voldoen aan de behoeften van uw ogen.

Welke levensstijl en voorkeuren u ook heeft, wij helpen u aan de juiste lenzen met de juiste oogverzorging. 

 

Wij hebben de juiste contactlenzen voor u.

Maak een afspraak

IK ZIE, IK ZIE
WAT JIJ NIET ZIET